Zondag al de tijd genomen om deze saus te bereiden, heel efficiƫnt bedacht allemaal
Maandag hoeft de saus alleen maar opgewarmd, pasta koken. Een bol mozzarella er doorheen scheuren en een eetlepel kappertjes en klaar.
Voor de tomatensaus:
2 blikken gepelde tomaten
2 chili pepertjes fijn gevijzeld
1 el olijfolie
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 el rode wijnazijn
knoflook fruiten met pepertjes, tomaten erbij en dat geheel een uur zachtjes laten sudderen. Vuur uitzetten en een eetlepel rode wijnazijn er bij.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment