Avond 2 met Daan. We willen graag kalfsoesters pocheren, maar zijn net te lat voor Siem van de Gracht en bij de AH kijkt het meisje volgens Daan "alsof ik om een bedreigde diersoort vroeg". We kunnen zelf ook echt niet vinden dus besluiten vis te pocheren.
Een pot visfond aan de kook brengen met citroenschil, zwarte peperkorrels. Vuur uit draaien, vis 10 minuten er in leggen. Daarnaast een pan om aardappeltjes te bakken, een pan met sugar snaps en on the site nog een salade van avocado, tomaatjes en basilicum
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment