Sunday, 16 January 2011

Couscous met Geitenkaas

koken uit de koelkast, zodat we niet naar de supermarkt hoeven.



250 gram couscous
500 ml water
bouillonblokje
2 chillipepertjes fijn gevijzeld
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 klontje boter
1 el olijfolie
sap van 1 limoen

10 kerstomaten in vieren
bosuitje in ringen
200 gram zachte geitenkaas in blokjes
1 puntpaprika in ringen
1 el olijfolie

Water koken met bouillonblokje, pepertjes en knoflook. Als het kookt vuur uit en couscous er doorheen roeren. 10 minuten laten staan, opwarmen, klontje boter, el olijfolie en limoensap er doorheen. Als het niet smeuïg genoeg is nog wat warm water erdoorheen roeren, eventueel op smaak brengen met zout en peper.

In de tussentijd overige ingrediënten husselen. Als couscous klaar is erdoorheen roeren en klaar.

No comments:

Post a Comment