koken uit de koelkast, zodat we niet naar de supermarkt hoeven.
250 gram couscous
500 ml water
bouillonblokje
2 chillipepertjes fijn gevijzeld
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 klontje boter
1 el olijfolie
sap van 1 limoen
10 kerstomaten in vieren
bosuitje in ringen
200 gram zachte geitenkaas in blokjes
1 puntpaprika in ringen
1 el olijfolie
Water koken met bouillonblokje, pepertjes en knoflook. Als het kookt vuur uit en couscous er doorheen roeren. 10 minuten laten staan, opwarmen, klontje boter, el olijfolie en limoensap er doorheen. Als het niet smeuïg genoeg is nog wat warm water erdoorheen roeren, eventueel op smaak brengen met zout en peper.
In de tussentijd overige ingrediënten husselen. Als couscous klaar is erdoorheen roeren en klaar.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment