Een van de laatste avonden op de Ruysdaelkade, hele dag inpakken maakt hongerig en ik snak naar gezond eten. Men haalt lekkere makreeltjes bij de Marqt die we in de oven stoppen. heerlijk nog even samen genieten van deze avond...
dit was de eerste keer dat ik een niet-gerookte makreel at, de smaak is vissiger dan de mul of forel die ik normaal gebruik (van deze tenminste) maar de structuur is lekker stevig.
2 makreeltje (schoongemaakt door de visboer) nog even goed uitspoelen. Insmeren met olijfolie en grof zout, vullen met een halve citroen in plakjes en twee halve teentje knoflook. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 250 C, wordt het velletjes lekker knapperig van.
Erbij lekker gekookte sperzieboontjes en een maiskolf (10 minuutjes gekookt in water met zout)
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment