Nieuwe buurvrouw Lisan komt eten, ik maak mijn vertrouwde gepocheerde vis maar weer eens. Kan weinig fout aan gaan :-) Deze keer gepocheerd met citroen en basilicum, dat is dan weer wel nieuw.
25 ml witte wijn, 500 ml water, 1 in schijven gesneden citroen, een tl peperkorrels, een klont boter en een flinke hand basilicumblaadjes met zout aan de kook brengen. Vuur uit, vis er in, deksel er op. 10 minuten laten stoven.
Lekker met tagliatelle, peultjes en een groene salade met lekkere dressing. Serveren met verse basilicumblaadjes en eventueel een schijf citroen
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment