Ruud wordt 40 en viert dat uitbundig in club Dauphine, helemaal afgehuurd voor het feest dat we vieren met een driegangendiner terwijl op het podium van artiesten langs komen. Hoogtepunt: Zangeres Do treed op.
Het is een geweldige avond, voor het eten hoef je het echt niet te doen, maar voor de sfeer en de muziek des te meer. Het voorgerecht bestaat uit een taartje van Hollandse garnaaltjes met iets van bietjes, bovenop ligt een gamba met tempura. Hoofd is een stuk vlees (Kip? Varken?) gewikkeld in spek met in de kern een vijg. Sausje met truffel, aardappel gratin en wat helaas smakeloze groenten.Na een chocoladeparfait. Allemaal niet erg bijzonder en jammer dat er door de bediening niet verteld wordt wat er op je bord ligt. Het mag de pret niet drukken, het is een topavond, na het eten worden de tafels weggehaald en gedanst tot in de late uurtjes.
www.caferestaurantdauphine.nl
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Saturday, 29 January 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment