pffff, na een drukke dag zin in een goed bord pasta, met ingedriƫnten uit de koelkast wordt het een roomsausje
klontje boter
2 sjalotje gesnipperd
1 tl tijm
250 gram champignons in plakjes
1 flesje kookroom
sap van 1 citroen
1 bouillonblokje
1 chilipepertje, fijn gevijzeld
150 gram haricot verts
kappertjes
Uitjes fruiten in boter met de tijm, champignons erbij en even meebakken. Afblussen met citroensap en dan de kookroom erbij met bouillonblokje en pepertje. Laat dit rustig sudderen. In de tussentijd haricot verts koken in een klein laagje water en pasta al dente koken in ruim water met zout en olijfolie. Pasta afgieten, olijfolie en zout erdoorheen roeren. Haricot verts door de helft snijden en toevoegen aan de saus. Saus op smaak brengen met zout en peper. Pasta op bord, saus er op en garneren met kappertjes.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
January
(30)
- Restkip
- Gebraden Kip met citroen
- Dauphine
- Soep uit zak met boterhammen
- pasta met roomsaus
- Veggie burgers
- Salade met Gerookte Zalm
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Oma W's place
- De Italiaan
- Oma's Place
- Gepocheerde Kabeljauwhaas
- Lamskotelet met basilicumsaus en paddestoelen
- Lunch
- Pasta met Tomatensaus
- Couscous met Geitenkaas
- Pasta met Champignons en Haricot verts in een room...
- Mother India
- Mama's place
- Biefstukken
- Salade met Geitenkaas
- Salade met Gerookte Zalm
- Salade met Zalm
- Ikea en Tirtsa
- Groene Salade
- Makreel uit de oven
- Pompoensoep en aardappelsalade
- Mc Donalds
- Snackbar
- Naarden
-
▼
January
(30)
No comments:
Post a Comment