De vegetarische variant op pittige pasta met garnalen
Dit is hetzelfde recept als de pittige garnalen, alleen vervang je de garnalen door champignons en peultjes. Aan het einde een eetlepel sojasaus door de pasta en een pluk wagame salade bovenop en je hebt een oosterse en vegetarische variant
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
November
(28)
- Thaise Kippensoep
- Salade met Gerookte Zalm
- Bens Place
- Jochanan en Tamara's place
- Eendenborst met portsaus
- Salade met Feta en Tomaat
- Bars Place
- Fleurs Place
- Pasta met Champignons, Peultjes en Wagame salade
- Van alles en nog wat en : Carrot Cake Mufins
- Soepje van Lief
- Bazar
- Burgermeester
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Salade met Feta
- Piepkuiken
- Oosterse Pasta van Ben
- Jasmijn&ik
- Gerookte Bokking
- Kooksels van Lief
- Spaghetti met Pittige Garnalen
- Salade met Gerookte Kip
- Knoflookkip uit de oven met Paddestoelen
- Jurs Place
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Oop en Oom
- Hartige Pannenkoeken
- Spaghetti met Pittige Garnalen
-
▼
November
(28)
No comments:
Post a Comment