Van het weekend op de Albert Cuyp drie piepkuikentjes gekocht om het recept van vorige week nu uit te voeren zoals het hoort. Dus het recept van vorige week maar dan met piepkuikens en salie aan de kruiden toe gevoegd.Piepkuikens hoeven ook maar 45 minuten in de oven in plaats van anderhalf uur,
Victor en Daan komen mee genieten. Na een toetje van chocolade-noga-walnoten ijs van Marqt hebben we allemaal even nodig om uit te buiken.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Monday, 15 November 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
November
(28)
- Thaise Kippensoep
- Salade met Gerookte Zalm
- Bens Place
- Jochanan en Tamara's place
- Eendenborst met portsaus
- Salade met Feta en Tomaat
- Bars Place
- Fleurs Place
- Pasta met Champignons, Peultjes en Wagame salade
- Van alles en nog wat en : Carrot Cake Mufins
- Soepje van Lief
- Bazar
- Burgermeester
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Salade met Feta
- Piepkuiken
- Oosterse Pasta van Ben
- Jasmijn&ik
- Gerookte Bokking
- Kooksels van Lief
- Spaghetti met Pittige Garnalen
- Salade met Gerookte Kip
- Knoflookkip uit de oven met Paddestoelen
- Jurs Place
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Oop en Oom
- Hartige Pannenkoeken
- Spaghetti met Pittige Garnalen
-
▼
November
(28)
No comments:
Post a Comment