Met Marit en Nienke in Utrecht gegeten bij Jasmijn&ik, een eigentijdse Chinees waar ze kleine gerechtjes serveren met sprookjesachtige namen als "mooie mantel in de lente", "garnalen in een glazen paleis" en "schat uit de Chinese Zee". We kozen er 5. Daarbij nog wat lente-ui crackers met wasabimayonaise, gekookte sojapeulen en een komkommer zeewier salade en we hadden een tafel vol met lekkers. Als toetje een citroen mousse met een groen thee-witte chocolade saus en jasmijnthee granita en het was een heerlijke avond.
Als je dan ook nog leest dat al het vlees van de biologische slager komt kan het helemaal niet meer stuk.
http://www.jasmijnenik.nl/
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Friday, 12 November 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
November
(28)
- Thaise Kippensoep
- Salade met Gerookte Zalm
- Bens Place
- Jochanan en Tamara's place
- Eendenborst met portsaus
- Salade met Feta en Tomaat
- Bars Place
- Fleurs Place
- Pasta met Champignons, Peultjes en Wagame salade
- Van alles en nog wat en : Carrot Cake Mufins
- Soepje van Lief
- Bazar
- Burgermeester
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Salade met Feta
- Piepkuiken
- Oosterse Pasta van Ben
- Jasmijn&ik
- Gerookte Bokking
- Kooksels van Lief
- Spaghetti met Pittige Garnalen
- Salade met Gerookte Kip
- Knoflookkip uit de oven met Paddestoelen
- Jurs Place
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Oop en Oom
- Hartige Pannenkoeken
- Spaghetti met Pittige Garnalen
-
▼
November
(28)
No comments:
Post a Comment