Oei, zo'n mooi stukje gerookte zalm zag ik bij AH van excellent liggen dat ik er iets mee wilde doen. Lief wilde graag een salade.
Kook de eieren en de groene asperges (zorg dat ze nog lekker knapperig zijn!). Klop een dressing van de mosterd, honing, azijn, olijfolie en het halve bouillonblokje met wat chilipeper tot een dressing. Sla in stukken en wassen. Ui in halve ringen, tomaten in partjes, zalm in plakjes. Crême Fraîche met dille en wat chillipeper mengen. Eieren in partjes. leg de sla op het bord, dressing erover heen en rangschik alle ingrediënten. Bovenop een toefje Crême Fraîche.
Nodig:
150 gram gerookte zalm
1 krop sla
1 rode ui
2 eieren
groene asperges
4 tomaten
1 el mosterd
1/2 el honing
1 el azijn
3 el olijfolie
1/2 bouillonblokje
crême fraîche
dille
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
November
(28)
- Thaise Kippensoep
- Salade met Gerookte Zalm
- Bens Place
- Jochanan en Tamara's place
- Eendenborst met portsaus
- Salade met Feta en Tomaat
- Bars Place
- Fleurs Place
- Pasta met Champignons, Peultjes en Wagame salade
- Van alles en nog wat en : Carrot Cake Mufins
- Soepje van Lief
- Bazar
- Burgermeester
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Salade met Feta
- Piepkuiken
- Oosterse Pasta van Ben
- Jasmijn&ik
- Gerookte Bokking
- Kooksels van Lief
- Spaghetti met Pittige Garnalen
- Salade met Gerookte Kip
- Knoflookkip uit de oven met Paddestoelen
- Jurs Place
- Zuurkoolstamppot met Worst
- Oop en Oom
- Hartige Pannenkoeken
- Spaghetti met Pittige Garnalen
-
▼
November
(28)
No comments:
Post a Comment