Laatste avond voor de uitgerekende datum komen vriendinnetjes van vroeger eten met partners: Nienke & Thomas, Marit & Jelmer, Eliëtte (Erwin kon helaas niet komen). Ik heb lekkere kaasjes met brood en druiven en goeie nootjes gehaald. De dames zijn er eerder, we kunnen ons alvast tegoed doen aan dit lekkers.
Vanmiddag heb ik al ruim een kilo krieltjes in de schil gekookt en in een marinade van sinaasappel, citroen, kappertjes en olijfolie gezet. Straks nog zwarte olijven en rucola toevoegen en dan is dat klaar. Salade van tomaatjes met avocado staat ook al klaar. In de braadpan een mix van bouillon, citroenen, witte wijn, verse basilicum, zwarte peperkorrels en een paar klonten boter. Dat hoeft alleen nog aan de kook om later de visfilets in te pocheren. Sugar snaps erbij en dan is het diner voor 7 klaar, goeie test voor onze nieuwe tafel die zich prima houdt.
Het is heel gezellig en leuk ze nog even te zien voor de kleine er is. Ik vergeet helemaal een foto te maken, maar hier een impressie van wat rest :)
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Sunday, 13 February 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment