's middags al voorbereid
Spaghetti beetgaar koken en een beetje af laten koelen. Roer er dan:
Bakje gehalveerde kerstomaatjes
schep citroenmayonaise
scheut olijfolie
el kappertjes
hand vol verse basilicum
cayennepeper
zout
doorheen en zet weg tot je gaat eten. Rechtstreeks uit de koelkast serveren doet de smaak geen goed, dus haal hem bijtijds weer uit de koelkast.
Voor het serveren een flinke pluk rucola er doorheen en in dit geval heb ik er ook nog wat sugar snaps bijgedaan omdat die nog in de koelkast lagen. Lief doet er nog wat gerookte forel doorheen, ik eet mijn portie vegetarisch. En natuurlijk de parmezaan op tafel.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Thursday, 24 February 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment