Zin in een lekker bord pasta met een tomatensausjes
Nodig:
1 sjalotje gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
4 ansjovisfilet, in stukjes
olijven (ong. 40 gram) in stukjes (eigenlijk zwarte, maar die zijn op bij mijn super en dus doen ik het met groene en dat is ook best lekker)
1 el kappertjes
1 blik tomaten
Fruit de ui, knoflook en ansjovisfilet tot de ansjovis een zachte pasta geworden is. Voeg dan de olijven en de kappertjes toe, na een minuut de tomaten, 50 ml water en zout en peper. Breng het aan de kook, dan het vuur laag en een half uur doorkoken.
In de tussentijd de pasta koken en na een half uurtje is het klaar, lekker met parmezaanze kaas.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment