Eenpansgerecht: Couscous
4 dl Bouillon aan de kook brengen met 2 gevijzelde chilli's, een teen knoflook fijn gesneden. Dan 200 gram couscous erbij en laten wellen. Intussen blik kikkererwten koken. In een aparte schaal bak kerstomaatjes gehalveerd, hand verse basilicum, 2 el kappertjes citroensap van 1/4 citroen en el olijfolie mengen. Couscous nog even opwarmen en er een klontje boter doorheen roeren. Kikkererwten en tomaten mengsel er doorheen scheppen en klaar.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment