Lief eet vanavond met werk bij Werck, dus in mijn eentje en er liggen nog snijbonen in de vriezer: die gaan door de pasta!
Teentje knoflook en gesnipperd sjalotje fruiten. Twee ons snijbonen er bij met een snuf cayenne, een tl tijm, een half bouillonblokje en een scheut witte wijn. Ongeveer een kwartiertje koken tot de boontjes gaar zijn. Dan een scheut kookroom erbij, een tl honing en op smaak brengen met peper en zout. Vijf minuutjes doorkoken en dan mag het over de pasta. Lekker erbij zijn kappertjes en groene olijven.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment