Left over lasagne. Ik heb nog wat verse lasagne vellen liggen en een stuk witvis dat over is van gisteravond. Dat wordt zelf combineren: een vislasagne, voor alles moet een eerste keer zijn.
Sjalotje fijn snijden en fruiten met een fijn gesneden teen knoflook en twee ansjovisfilets. Gesneden paddenstoelen toevoegen en een minuutje meebakken. Af blussen met witte wijn, kookroom toevoegen en langzaam laten sudderen. In de tussentijd haricot verts beetgaar koken en als laatste aan de saus toevoegen. Saus op smaak brengen zout, peper en honing. Laagjes opbouwen van lasagnevellen en vis-paddenstoelensaus, laatste laag saus afdekken met een laag parmezaan. 20 minuten in de over op 180 graden.
Erbij eten we wat van de aardappelsalade die over is van gisteren en een stuk brood.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2011
(130)
-
▼
February
(23)
- Pastasalade
- Salade met Geitenkaas
- Frietjes
- Pasta met Geroosterde Groenten en Mozarella
- Pasta met Tomatensaus
- Zalm uit de oven met geroosterde groenten
- Cook Kai
- Showarma
- Couscous met Kikkererwten en Tomaatjes
- Pasta met Tomatensaus
- Lasagne met Vis en Haricot verts
- Van alles
- Soep uit zak
- Cafe Toussaint
- Pasta met Snijbonen in roomsaus
- Mc Donalds
- Salade met Makreel
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Gebraden Kip met champignons en tijm
- Pasta Puttanesca
- Mother India
- Pangafilet uit de oven met tuinbonen
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
-
▼
February
(23)
No comments:
Post a Comment