lichte maaltijd, want naar yoga.
Zo maak je het:
Kook de ravioli, meng met knoflook, olie, citroen, peper en zout. Snij in de tussen tijd de avocado en tomaten in stukjes en meng het met citroensap, olie, peper, zout en verse basilicum. Meng het met de ravioli en de verse spinazie. Garneren met pijnboompitjes en gesneden lenteuitje
Dit heb je nodig:
1 pak verse ravioli (AH)
1 bak verse spinazie
1 avocado
4 rijpe tomaten
sap van 1/2 citroen
handje basilicum
1 lente ui
1 el pijnboompitten
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
December
(31)
- Cocottes en Croute en Coquilles
- Ikea
- Anneke en Colja's place
- Biefstukken
- De Toog
- Kerstdiner 2
- Kerstbrunch en diner
- Oostzaan
- Nienke's place
- Pasta met tomaatjes en feta
- Bar Italia
- Mulletjes uit de oven
- Thaise soep met Garnalen
- Bloemers
- Stamppot restjes
- Zuurkoolstamp
- Yam Yam
- Pasta van Marie
- Soep uit zak
- Worsten op brood
- Buffet bij de Senfen
- Pizza
- Salade met pasta en avocado
- Burgermeester
- Spinazie salade met Makreel
- Thaise Kippensoep
- Naarden
- Vlaams Broodhuis
- Oostzaan
- Quinto
- Salade met gegrilde kip
-
▼
December
(31)
No comments:
Post a Comment