Marie heeft heerlijke pasta voor ons gekookt. Eigenlijk heel simpel, maar zo lekker
Vijf teentjes knoflook in schijfjes en een pond kleine rijpe tomaatjes (in kwarten) langzaam bakken in een flinke klont boter en met een handje vol verse salie. Op smaak brengen met peper en zout en serveren met verse pasta en parmezaan. Smullen!
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
December
(31)
- Cocottes en Croute en Coquilles
- Ikea
- Anneke en Colja's place
- Biefstukken
- De Toog
- Kerstdiner 2
- Kerstbrunch en diner
- Oostzaan
- Nienke's place
- Pasta met tomaatjes en feta
- Bar Italia
- Mulletjes uit de oven
- Thaise soep met Garnalen
- Bloemers
- Stamppot restjes
- Zuurkoolstamp
- Yam Yam
- Pasta van Marie
- Soep uit zak
- Worsten op brood
- Buffet bij de Senfen
- Pizza
- Salade met pasta en avocado
- Burgermeester
- Spinazie salade met Makreel
- Thaise Kippensoep
- Naarden
- Vlaams Broodhuis
- Oostzaan
- Quinto
- Salade met gegrilde kip
-
▼
December
(31)
No comments:
Post a Comment