Omdat vrijdagavond niet door ging werden we zaterdag bij Jur getrakteerd op een heerlijk Frans diner. Voorgerecht: salade met spekjes en champagne saffraan azijn. Zo simpel en toch zo lekker. Helaas vergeten tot eht hoofdgerecht al achter de kiezen was om een foto te maken. Hier dus alleen wat er over was van een heerlijke Cocq au Vin. Nooit gegeten, maar wat een goed gerecht als de herfst begonnen is en het buiten koud is en regent!
Een buik die bijna ploft van het heerlijke eten en toch is er nog ruimte voor een toetje, tenminste: als dat toetje een Tarte Tatin is die nog even moet afkoelen in de dakgoot. Hmmmm
Thanks Jur, voor dit fijne diner!
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Saturday, 16 October 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
October
(29)
- Humpreys
- Stamppotje
- Burgermeester
- Bosuitjessoep
- Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
- Lasagne met Paddestoelen en Spinazie
- Appeltaart en Andijviestamppot
- Niels & Juuls
- Quinto
- Couscous met Feta en Tomaatjes
- Burgermeester
- Salade met Feta, Tomaat en Rode Ui
- Kippensoep van Lief
- Mom and dad's place
- Jurs Place
- Biefstuk
- Niet veel soeps
- Anne's place
- Fleurs Place
- Oma's place
- Wat een heerlijke dag in het Zeeuwse. Lekker harin...
- Zeezot
- Restje
- Mom and dad's place
- Pompoensoep
- Gegrilde Kip
- Falafelburger met Tomatensalade
- Jurs Place
- Pakhuis de Zwijger
-
▼
October
(29)
No comments:
Post a Comment