Het seizoen is weer aangebroken, asperges zijn er weer. Eigenlijk natuurlijk al een tijdje, maar het is jaren geleden dat ik ze zelf heb klaar gemaakt. In Berlijn had vrijwel ieder restaurant een speciaal asperge menu dus daar heb ik ze op onze laatste dag gegeten. Heerlijk. Lekkerder dan ik ze nu zelf heb klaargemaakt.
Managen van kind, hond en koken is nog erg wennen. De asperges zijn dus helaas iets te lang gekookt. De aardappelen ook, maar die heb ik in de oven gezet om het nog enigszins te redden. Was ook niet geheel mijn fout, als ze bij Marqt vastkokend op de verpakking zetten moeten ze dat natuurlijk wel zijn. Dit was helaas een gevalletje kruimig. Liefst had ik natuurlijk nieuwe aardappelen gehad, maar die hadden ze helemaal niet. Aardappelen zal ik niet snel meer bij ze halen, hun gerookte zalm daarentegen was erg lekker. Volgende week nog maar een keer proberen met de asperges en wie weet dan wel met nieuwe aardappelen.
De rabarbarcrumble toe: mislukt. Veel te zuur. Rest van de rabarber gaat morgen in de herkansing als jam, toe hadden we heerlijke aardbeien (van Marqt, echt lekkere) met ijs. Ook lekker.
Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
No comments:
Post a Comment