Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Monday, 27 September 2010
Restjes Avond
met de restjes van de verjaardagsborrel een dag eerder een maaltijd maken, altijd verrassend. Spaghetti met olijfolie, een pepertje, knoflook en rozemarijn-zout gemarineerde garnalen. Erbij een salade van verse spinazie met een saus van gepureerde gegrilde paprika's, feta, bosuitjes en pijnboompitjes.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
September
(30)
- Zuurkoolstamppot met Gehaktballen
- Fleurs Place
- Hamburgers en Maiskolven
- Restjes Avond
- Verjaardagsborrel
- Villa Zomerdijk
- Spaghetti met Paddestoelen van Lief
- Burgermeester
- Barbs Place
- Bird
- Nocchi met Paddestoelen en Salade Tomaten
- Portare Via
- Nocchi met Zeekraal en Tomatensaus met Pittige Worst
- Artisjokken Nocchi met Vales
- Gado Gado met Gegrilde Kip
- Restjespasta
- Burgermeester
- Friet
- Spaghetti van Lief
- Pap en Mams
- Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
- Febo
- Pizza met Champignons en Kaas
- Ravioli met Tomaatjes
- Oosterse Soep
- Ravioli met Tomatensaus
- Biefstuk met Brood en Mais
- Salade Nicoise, maar met Zure Haring
- Cafe Bern
- Spaghetti met Gehaktballetjes in Tomatensaus
-
▼
September
(30)
No comments:
Post a Comment