Living in Amsterdam since 2000 and still discovering new and beautiful places i decided to write a blog about it. Mostly based in pictures, it's often the best way to show.Going back and forth between Dutch and English finally decided to go with English hoping to help a lost tourist find the best spots in town.
Tuesday, 10 August 2010
Marie en Fleurs place
Jaaps laatste dag in Amsterdam, wat verruild gaat worden voor Groningen #geen commentaar# We nemen afscheid met een bouillon fondue met zelfgemaakte sausjes. Het vlees (kalf, kip en rund) komt van slagerij van Dam en ik moet zeggen: het beste vlees wat ik de laatste tijd heb gegeten. Zo wil ik het wel vaker, wauw! Het is bijna zonde om het niet rauw te eten.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Blog Archive
-
▼
2010
(171)
-
▼
August
(29)
- Nieuwmarkt
- Burgermeester
- Anne's place
- Niels and Juuls
- Da portare via
- Ravioli met Tomaatjes en Mozzarella
- Ravioli met Paddestoelen en Verse Kruiden
- Restje met Mozzarella
- Pasta met Tomaat en Avocado
- Pasta met gehaktballetjes in Tomatensaus
- Bostheater
- Mc Donalds
- Niet veel soeps
- Makreelsalade
- Kippensoep van Lief
- Pap en Mams
- Diverse...
- Mediterrane Salade
- Lab 111
- Kippensoep
- Marie en Fleurs place
- Burgermeester
- Da Portare Via
- Vicking Island
- Vicking Island
- Vicking Land
- Salade met heel veel boontjes en tomatensoep
- Salade met heel veel groenten en een ei
- Mom and dad's place
-
▼
August
(29)
No comments:
Post a Comment